Faciliteiten

Eigen accommodatie

Roeivereniging Pontos Lelystad

Pontos is dé roeivereniging waar enthousiaste leden uit Lelystad, maar ook uit Dronten en Swifterbant, gezamenlijk de roeisport beoefenen. Centraal gelegen in Flevoland kunnen wij door de gehele polder varen. Maar ook buiten Flevoland zijn wij vaak te vinden bij evenementen, wedstrijden en toertochten. Ook roeien wij jaarlijks een tocht in het buitenland. 

Wij zijn een zeer diverse vereniging met leden in alle leeftijdscategorieen. Vanaf het moment dat je verantwoord in één van onze boten past tot op hoge leeftijd, is roeien een sport waar je echt van kan genieten, dit is vanaf 10 jaar. Ook kunt u de roeisport met vrijwel elke blessure nog beoefenen.

Onze voor-en-door leden aanpak spreekt veel mensen aan en draagt bij aan de ontzettend gezellige sfeer die bij ons te vinden is. 

Geïnteresseerd? 
Indien u geïnteresseerd bent in roeien en meer wilt weten, dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden: 

  • U komt langs om eens te kijken 

  • U volgt een proefles 

  • U neemt contact op met de vereniging 

Langskomen 
Op meerdere momenten in de week zijn er mensen op de roeivereniging aanwezig. Zomaar langskomen kan het beste op zaterdagochtend, maar het beste kan vooraf een afspraak worden gemaakt. In de agenda op deze website worden specifieke activiteiten op de vereniging aangekondigd (zoals wedstrijden). Dit zijn leuke momenten om eens langs te komen. 

Proefles 
Om een indruk te krijgen van roeien kunt u het beste een proefles volgen. Tijdens een proefles krijgt u uitleg over roeien en de vereniging en kunt u daadwerkelijk zelf in de boot het roeien ervaren. Een proefles kan eventueel voor meerdere geïnteresseerden tegelijk worden gegeven. Voor het volgen van een proefles kunt u een afspraak maken: secretaris@rvpontos.nl  

Onbeperkt roeien kan vanaf €13,25 per maand!