Faciliteiten

Gedeelde locatie

Biodanza Lelystad

Biodanza nodigt je uit te dansen, te leven, jezelf te zijn. Genieten is het credo in Biodanza. Plezier hebben in bewegen, in jezelf en in contact met anderen. Biodanza betekent letterlijk levens(bio) dans(danza); beweging geven aan het leven in jou, zoals jij je voelt in het moment.

Voor Biodanza is geen enkele danservaring nodig. Je beweegt op jouw eigen manier en binnen de mogelijkheden en grenzen die je zelf wilt aanhouden. In de dans maak je contact met jezelf, de ander en de groep. Biodanza is moeilijk te ‘begrijpen’, het is een systeem om te ‘beleven’. De werkelijke betekenis komt tot uitdrukking in de ervaring.

Donderdagavond vanaf 19.45 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Een workshop duurt ongeveer anderhalf uur. De laatste donderdagavond van de maand staat open ter kennismaking voor geïnteresseerden.

De eerste keer dans je gratis mee. Daarna is het € 35,- per maand… Als je wilt helpen anderen te interesseren in Biodanza vinden we dat fantastisch en daar stellen wij natuurlijk ook iets tegenover.

We dansen in de speelzaal van basisschool De Fontein. Het adres is Maasstraat 29 in Lelystad.